Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, bilgi paylaşmak ve bilgi almak isteyen herkes forumumuza katilabilir.
    Sitemize ilk ziyaretiniz ise, lütfen kurallar ve gizlilik sözleşmesi politikamızı inceleyiniz, foruma kayıt olan herkes bu kuralları kabul etmiş sayılacaktır.

Foruma üye olmadan konu acamaz, herhangi bir aktivite uygulayamaz ve özel mesajlaşamazsınız.
    Forumda bulunan bütün aktivitelerden faydalanmak için lütfen nickinizi kayıt ediniz...

İnternetten tanıştı, uğruna Bodrum'dan Mardin'in köyüne taşındı! 55 milyonluk malından oldu

BugsBunny

Forum Sahibi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşarken internetten tanıştığı A.K. için hayatını bırakıp Mardin'e taşındığını iddia eden Fatma Kovan, bir süre sonra beşik kertmesi yapılmak istenen 1 yaşındaki kızını da alarak oradan kaçtı. Ardından Kovan, yaklaşık 55 milyon liralık malından oldu. tv100 ekranlarında Nilüfer Kutlu'ya konuk olan Fatma Kovan yaşadıklarını anlattı.​

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşayan Fatma Kovan isimli kadın, 2019 yılında internet üzerinden tanıştığı A.K. ile aşk yaşamaya başladı. Bir süre görüşen çift, dini nikah kıymaya karar verdi. Ardından Kovan, A.K.'nin yaşadığı Mardin'in Derik ilçesine bağlı Kayacık köyüne taşındı.

RESTORANINI KAPATTI, DAİRESİNİ VERDİ​

Bu süreçte Kovan, dini nikahlı eşi A.K.'nin 'kadınlar çalışmaz' düşüncesi üzerine restoranını kapattı. Bu süre zarfında dairesini 'kredi çekemediğini' söyleyen A.K.'ye veren Kovan, bu malından da oldu.

"İNSAN EŞİNE DE GÜVENEMEYECEKSE KİME GÜVENECEK?"​

tv100 ekranlarında Nilüfer Kutlu'ya konuk olan Fatma Kovan, yaşadığı mağduriyeti şu sözlerle anlattı: "Ben öncelikle bir kadınım, bir anneyim. Mücadelem hiçbir zaman bitmeyecek. 2019 yılında tanıştım ve kendisini çok sevdim. Bana soruyorlar, nasıl inandın bu kişiye diye? Bu şahıs Bodrum'a benim yanıma geldiğimde çok farklı, Mardin'de çok farklı birisi. Benim daha önceki tüm tapu kayıtlarım araştırılabilir. Bu insan 2017 yılında aldığım dairemi krediyle aldığımı söylüyor. Ben peşin paramla aldım dairemi. Arsam vardı, kendisi sattırdı. Ben çok küçük yaşta babamı kaybettim, gencecik yaşta kardeşimi kaybettim. Babaannem büyüttü beni. İnsan eşine de güvenemeyecekse kime güvenecek? 'Benim elimi bırakma' diye yalvarıyordu, ne zaman gitmeye kalksam ağlıyordu. Her türlü benim zaaflarımı ele geçirdi. Benim her şeyi belgeli. Bir insan neden telefonuna ses kayıt programı indirir?​

İnternetten tanıştı, uğruna Bodrum'dan Mardin'in köyüne taşındı! 55 milyonluk malından oldu

"EN BAŞINDAN BERİ BENİ DOLANDIRACAĞI BELLİYMİŞ"​

Benim hayatımda hiç yok zaten benim restoranım, dairem ve daha önce edindiğim gayrimenkullerim vardı. Milas'ta bir arsam vardı. Dedemden kalan vardı. Denizli'den gelen mal varlığım vardı. Bu insan benim hayatıma girdikten sonra benden dolandırdığı mallar benim dairem, Miras Beyciler'de imarlı arsam ve villam. Ben dairemi 2017 yılında peşin parayla satın aldım. Bu insan benim hayatıma girdikten sonra bana restoranımı önce kapattırdı. 'Bizim kültürümüzde kadınlar çalışmaz' evde oturur dediği için restoranımı kapattık. Orada 3.5 yıl kaldım. 4 haneli bir köyde yaşadım. Ve bu şahsın bütün aile de benim evime gelip gidiyordu. Mahkeme mallara tedbir koydu.Ses kayıtları da, bunlar da elimize geçti. En başından beri beni dolandıracağı belliymiş. Mücadelemin peşindeyim, Türk adaletine güveniyorum."

KAYIPLARINI GERİ ALABİLECEK Mİ?​

Hukukçu Kadriye Güçlü Sakarya ise bu durumun ispatlanması halinde, mal varlıklarının Fatma Kovan'ın üzerine geçebileceğini ifade etti. Sakarya ayrıca, "Şunu belirtmek isterim ki, evlilik vaadiyle kandırarak o kişiyi maddi manevi sömürdükten sonra evlilik olmazsa o kişinin tazminat hakkı var. Çiftler arasında rıza ile birinin diğerine mal varlığını vermesi, bunlar dolandırıcılık kapsamına girmezler. Dolandırıcılık diyorsanız ispatlamak zorundasınız." ifadelerini kullandı.
İnternetten tanıştı, uğruna Bodrum\'dan Mardin\'in köyüne taşındı! 55 milyonluk malından oldu

Kaynak : İnternetten tanıştı, uğruna Bodrum'dan Mardin'in köyüne taşındı! 55 milyonluk malından oldu

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri