Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, bilgi paylaşmak ve bilgi almak isteyen herkes forumumuza katilabilir.

İçinden Geçeni Söyle

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ra'
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bir ahu bakışı vardı; ne zaman göz göze gelsek, içimdeki bütün kelimeler infaz edilirdi.

Kadınlar sözleriyle değil, gözleriyle konuşur aslında. Bu yüzden onları anlamak için dinlemek yetmez, izlemek gerek yalnızca.

Her şey yolunda gibi davranmak , bazen en büyük yorgunluk

Bugün hiç iyi değildim. Her zaman yanındayım dediğin mesajları okudum sonra da sildim . Yanımda olmayışına bir kez daha kızdım. Sana elveda demiştim de gönlüme bir türlü diyememiştim ama bugünden sonra o da kabul etmez seni..

insanoğlu sınanmadığı şeyin bülbülü, sınandığı şeyin dilsizidir.

Artık kimse ile uğraşıcak halim kalmadı, hepiniz haklı olun ve benden uzak durun.

yıkılmasına ramak kalmış bir evin tavan boyasını yapıyor gibiyim

Kuşlarla bağdaştırmak istemezdim ama bazen sıkıntılar içime böyle serpiliyor işte...

Karamsarlık yaşamaya görsün insan, bir güzelliği de boğuntuya getiriveriyor böyle...

Sanırım bir kitaptan öğrendiğim ve hayatımda yalnızca onunla konuşabildiğim bir konu var. Şöyle diyordu yazar: "Bir insanın gerçek doğum günü bu dünyaya geldiği gün değil, bu dünyaya neden geldiğini anladığı gündür."

İçimde tarifsiz bir boşluk!

Yazmakta çözüm değil, okuyan okuduğunda seni anlayan içine dokunacak biri olmadığı sürece bir yere varamıyorsun. kimselerde sana varamıyor...Öyle yalnız boşlukta varlığı bir anlam ifade etmeyen yaratılmışlar sürüsü olarak yaşıyoruz...

Kimsenin omzuna yük olmamak için omurgamı kırdım da yine de eğreti durdum şu hayatın içinde.

Uzun uzun konuşacağım şeyler var, heybem dolup taşmış ama telaşım yok.

Bir nefes kadar yakınımda ol; uzaklık dediğin şey sadece mesafe olarak kalsın aramızda..

sigara severim ben balkon severim soğuk, kırık dökük insanları severim kusurlu dağınık şeyleri severim ...

anlayamazsiniz...

Sanırım bir kitaptan öğrendiğim ve hayatımda yalnızca onunla konuşabildiğim bir konu var. Şöyle diyordu yazar: "Bir insanın gerçek doğum günü bu dünyaya geldiği gün değil, bu dünyaya neden geldiğini anladığı gündür."

İçimde tarifsiz bir boşluk!

buna bir sigara yakilir.. 🚬

• Like
Tepkiler: Ra'
''Aşkla ilgili en büyük ironi: doğru insanı yanlış zamanda sevmek.'' .

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri
🎧 Canlı Radyo
Canlı yayını başlatmak için butona tıkla
↗ Aç
Hazır
DJ BAŞVURU FORMU
YAYINA KATIL
İSTEK GÖNDER