Şarkıcı Ezhel, bir kadın hayranının konser sırasında sahneye attığı kırmızı iç çamaşırına verdiği tepkiyle gündeme geldi. Sahneye atılan iç çamaşırını yerden alıp koklayan ve elinde tutarak performansını sürdüren Ezhel, sosyal medyada tartışmalara yol açtı. Görüntüler, birçok kullanıcı tarafından tepkiyle karşılanırken, ''Çok çirkin görüntü'', Bazen kendi cinsimden utanıyorum'' yorumları yapıldı.
Şarkıcı Ezhel, son konserinde sahnede yaşanan ilginç bir olayla gündeme geldi. Performansı sırasında bir kadın hayranı, sahneye kırmızı bir iç çamaşırı attı. İlk anda ne yapacağını bilemeyen ünlü rapçi, çamaşırı yerden alıp kokladı ve elinde tutarak şarkısına devam etti.
TEPKİ TOPLADI
Bu sıra dışı anlar konseri izleyen hayranlar tarafından cep telefonlarıyla kaydedildi. Görüntüler, sosyal medyada hızla yayılarak viral oldu. Kullanıcılar arasında farklı yorumlara neden olan olay, kısa sürede gündemin en çok konuşulan konuları arasına girdi. Görüntüler bazı kullanıcılar tarafından tepki topladı. Olayla ilgili gelen yorumların bazıları şu şekilde, "Bazen cinsimden utanıyorum, "Çok çirkin bir görüntü", "Allah ıslah etsin demeye bile utanıyorum."
Kaynak : Ezhel konserinde iğrenç olay! Yaptığı hareketle hayrete düşürdü

Kaynak : Ezhel konserinde iğrenç olay! Yaptığı hareketle hayrete düşürdü