Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, bilgi paylaşmak ve bilgi almak isteyen herkes forumumuza katilabilir.

CHP'den Kılıçdaroğlu'na ilk yanıt: Herhalde adaletin arınmasından bahsediyor, AK Parti'nin siparişiyle o koltuğa oturmayacağını söylüyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RA`
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

RA`

Forum Sahibi
Yönetici
Her İnsan Kendsinin Tanrısıdır.
T24 Haber Merkezi

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, yayınladığı videoda "Cumhuriyet Halk Partisi bize bırakılmış bir miras değildir. Partimiz bizlere kutsal bir emanettir. Emanet kirletilemez. Emanete kara çalınamaz. Gerektiğinde arınmasını da bilir, iç muhasebesini yapmasını da ama yolundan asla dönmez" diyen eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na yanıt vererek, "Mutlak butlan kararıyla, AK Parti’nin siparişiyle hiçbir arkadaşımızın şerefini, haysiyetini ayaklar altına alarak Cumhuriyet Halk Partisi’nin koltuğuna, Atamızın koltuğuna oturmayacağını söylediğini görüyorum Sayın Genel Başkanımızın" dedi.

Başarır, "Kılıçdaroğlu arınmadan bahsederken adaletin arınmasından bahsediyor. Herhalde arınma derken ona yapılan komploları ve komplocuların yargıdan arınmasını demek istediğini görüyorum. Yol arkadaşlarını, atadığı arkadaşları, bizlerle beraber 2019’da omuz omuza mücadele vererek seçtiği arkadaşlarını koruduğunu görüyorum. En azından öyle görmek istiyorum" diye konuştu.

Kılıçdaroğlu'ndan CHP'ye "arınma" çıkışı: Kirlenmişliğin sığınağı asla olamaz; gerektiğinde iç muhasebesini yapmasını bilir

Kılıçdaroğlu'na yakın isimlerden 10 maddelik manifesto: Arkadaş grubuyla ve belediye başkanı ekibiyle yönetimi pay edilen partimiz ideolojik hattından koparılıyor; ayağa kalkın!

Başarır: Cumhuriyet Halk Partisi tertemiz bir partidir​

CHP'li Ali Mahir Başarır TBMM'de basın toplantısı düzenledi. Toplantı sırasında gazeteciler, Kılıçdaroğlu'nun yayınladığı videoyu sordu. "Videoyu tam izleyemedim, Erdoğan konuşurken paylaştı sayın Kılıçdaroğlu videoyu" diyen Başarır, şöyle konuştu:

"Cumhuriyet Halk Partisi tertemiz bir partidir. Tertemiz bir parti olduğu için biz kendisiyle kilometrelerce, Ankara’dan İstanbul’a Adalet Yürüyüşü yaptık. Niye? Seçilmiş bir milletvekili tutuklandığı için.

Bugün Sayın Genel Başkan Kılıçdaroğlu da bu koltukta otursaydı; mesela iki dönem, üç dönem üst üste belediye başkanlığımızı yapan, kendi döneminde atanan çok kıymetli Zeydan Karalar tutuklandığında o da bizimle yürürdü. Ya da evinden gidip, Beylikdüzü’nden getirip “İstanbul’u kazanacaksın” dediği Sayın Ekrem İmamoğlu tutuklandığında yine Ankara’dan İstanbul’a beraberce yürürdük.

Biz bu yürüyüşü bir anlamda Türkiye’nin her yerinde yapıyoruz. Büyükçekmece, Kartal, Beşiktaş, Beylikdüzü… Bunların hepsi 2019’da atanmış belediye başkanlarımız. Beraberce atadık, el kaldırdık. Çok kıymetli Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’yla kaldırdık.

"AK Parti’nin sipariş usulü partiye darbe kararını ahlaksızlıkla tanımladığını görüyorum"​

Kılıçdaroğlu arınmadan bahsederken adaletin arınmasından bahsediyor. Yargının arınmasından bahsediyor. Kendisiyle, bizimle yürüyen yol arkadaşlarımızın haksız, hukuksuz iddianameler ve soruşturmalarla şu anda cezaevinde olduğu bir düzenin arınmasından bahsediyor Sayın Başkanım. Ben öyle algıladım.

Partimize yapılan tehditlerin bu ülkeyi kirlettiğini düşündüğünü görüyorum ben. Mesela butlan konusunda da benzer şeyleri algıladım. AK Parti’nin sipariş usulü partiye darbe diye bir kararı ahlaksızlıkla tanımladığını görüyorum.

Açıklamasında bunları görüyorum. Mutlak butlan kararıyla, AK Parti’nin siparişiyle hiçbir arkadaşımızın şerefini, haysiyetini ayaklar altına alarak Cumhuriyet Halk Partisi’nin koltuğuna, Atamızın koltuğuna oturmayacağını söylediğini görüyorum Sayın Genel Başkanımızın.

O yüzden Adalet Yürüyüşü yaptığı Ankara’dan İstanbul’a; arkadaşları için, yol arkadaşları için… Zeydan Bey bizim 2010 yılından beri yol arkadaşımız. Ekrem Bey 2010 yılından beri ilçe başkanımız. Ekrem Bey ilk ilçe başkanlığını çok kıymetli Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu döneminde kazandı, göreve başladı. Onun döneminde ilk ilçesini kazandı. Onun döneminde İstanbul’u iki kez kazandı.

"CHP'ye bir darbe kuruluyor, Kemal Bey de bunun farkında"​

Herhalde arınma derken ona yapılan komploları ve komplocuların yargıdan arınmasını demek istediğini görüyorum. Evet, videoyu dikkatle bir kez daha inceleyeceğim ama ilk notlar bana böyle geldi. Ben ilk notları böyle okudum. Ülke arınmalıdır. Ülke tabii ki arınmalıdır. Herkes servetinin hesabını vermelidir. Hepimiz vermeliyiz.

Ama şu bir gerçek: Cumhuriyet Halk Partisi’ne bir darbe, bir komplo, bir tuzak kuruluyor. Millet bunun farkında, Kemal Bey de bunun farkında. Videoda bunu görüyorum.

Yol arkadaşlarını, atadığı arkadaşları, bizlerle beraber 2019’da omuz omuza mücadele vererek seçtiği arkadaşlarını koruduğunu görüyorum. En azından öyle görmek istiyorum."

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri
🎧 Canlı Radyo
Canlı yayını başlatmak için butona tıkla
↗ Aç
Hazır
DJ BAŞVURU FORMU
YAYINA KATIL
İSTEK GÖNDER