Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, bilgi paylaşmak ve bilgi almak isteyen herkes forumumuza katilabilir.
    Sitemize ilk ziyaretiniz ise, lütfen kurallar ve gizlilik sözleşmesi politikamızı inceleyiniz, foruma kayıt olan herkes bu kuralları kabul etmiş sayılacaktır.

Foruma üye olmadan konu acamaz, herhangi bir aktivite uygulayamaz ve özel mesajlaşamazsınız.
    Forumda bulunan bütün aktivitelerden faydalanmak için lütfen nickinizi kayıt ediniz...

Yılmaz Morgül seneler sonra Survivor'a katılma sebebini açıkladı

BugsBunny

Forum Sahibi

2016 senesinde TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor programında son üçe kalarak halk oylamasıyla elenen Yılmaz Morgül, Survivor'a katılma kararını, yardım amaçlı yapılan bir teklifin ardından aldığını açıkladı.​

Şarkıcı ve yorumcu Yılmaz Morgül, 2016 senesinde katıldığı Survivor yarışmasıyla adından söz ettirmişti. Survivor'da yer almasının ardındaki sebepleri ve yarışmadaki deneyimlerini samimi bir şekilde paylaşan Morgül, Acun Ilıcalı'ya nasıl katılma teklifinin geldiğini de anlattı. Yılmaz Morgül, 2016 senesinde yayınlanan Survivor yarışmasında Ünlüler takımında yer almıştı.

Yılmaz Morgül seneler sonra Survivor'a katılma sebebini açıkladı

''Gel Konuşalım isimli magazin programına katılan Yılmaz Morgül, Survivor yarışmasına yardım yapılınca katıldığını belirtti.Morgül, 'Acun Ilıcalı'ya demişler ki Yılmaz senin bildiğin sanatçılardan değil. Sen bu adamı Survivor'a getirmek istiyor musun? Şunu yaparsan ikna edersin, getirirsin demişler. Yılmaz'ın çalıştığı 25 tane hasta çocuk sağlık dernek ve vakfı var. Oraya bağış yaparsan Yılmaz'ı götürürsün demişler. Ben o yüzden gittim. Ben 2 haftalığına anlaştım. Reytingim çok yüksek olduğu için 3 ay kaldım. Acun Bey'e söyledim, ben kendi isteğimle ayrıldım" dedi.

"HASTANELİK OLDUM"​

Morgül Survivor'dan ayrıldıktan sonra sağlık sorunları yaşadığını belirterek sözlerini şu şekilde sürdürdü, "72 kilo gittim 58'e düştüm. Hastanelik oldum. Şimdi Survivor'da olsam kimse karşımda duramaz. Adem'i seviyorum insan olarak. Hiçbir şeye karışmıyor, kavga etmiyor. Araları bulmaya çalışıyor."
Yılmaz Morgül seneler sonra Survivor\'a katılma sebebini açıkladı

Kaynak : Yılmaz Morgül seneler sonra Survivor'a katılma sebebini açıkladı

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri