Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, bilgi paylaşmak ve bilgi almak isteyen herkes forumumuza katilabilir.
    Sitemize ilk ziyaretiniz ise, lütfen kurallar ve gizlilik sözleşmesi politikamızı inceleyiniz, foruma kayıt olan herkes bu kuralları kabul etmiş sayılacaktır.

Foruma üye olmadan konu acamaz, herhangi bir aktivite uygulayamaz ve özel mesajlaşamazsınız.
    Forumda bulunan bütün aktivitelerden faydalanmak için lütfen nickinizi kayıt ediniz...

İrem Helvacıoğlu'ndan bebek müjdesi

BugsBunny

Forum Sahibi
İrem Helvacıoğlu\'ndan bebek müjdesi

Başarılı oyuncu İrem Helvacıoğlu, hem özel hayatında hem de kariyerinde mutluluk dolu günler yaşıyor. Son olarak sevilen dizi Karadut ile ekranlara gelen Helvacıoğlu'nun 3 aylık hamile olduğu öğrenildi.​

Son olarak sevilen dizi Karadut'ta rol alan başarılı oyuncu İrem Helvacıoğlu, geçtiğimiz aylarda sade bir törenle işletmeci Ural Kaspar ile dünyaevine girmişti. Kadıköy'de yakın dostlarının katıldığı samimi bir nikah töreni ile hayatlarını birleştiren çift, mutluluklarına yeni bir heyecan daha ekledi. Daha önce "Güneşin Kızları", "Seni Çok Bekledim" ve "Sen Anlat Karadeniz" gibi popüler dizilerle geniş bir hayran kitlesine ulaşan İrem Helvacıoğlu'nun 3 aylık hamile olduğu öğrenildi. Güzel oyuncu, bu özel ve heyecan verici haberi ilk olarak yakın dostlarıyla paylaştı.

İrem Helvacıoğlu'ndan bebek müjdesi

Evlilik kararlarıyla ilgili olarak, daha önce "Geleneksel bir teklif olmadı, aramızda konuşup birlikte karar verdik. Hatta itiraf ediyorum, evlilik teklifini ben yaptım" açıklamasında bulunan Helvacıoğlu, şimdi ise annelik heyecanını yaşamaya hazırlanıyor. Çiftin bu güzel haberi sosyal medyada kısa sürede büyük yankı uyandırırken, hayranları ünlü oyuncuya tebrik mesajları yağdırmaya başladı.

Kaynak : İrem Helvacıoğlu'ndan bebek müjdesi

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri