Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, bilgi paylaşmak ve bilgi almak isteyen herkes forumumuza katilabilir.
    Sitemize ilk ziyaretiniz ise, lütfen kurallar ve gizlilik sözleşmesi politikamızı inceleyiniz, foruma kayıt olan herkes bu kuralları kabul etmiş sayılacaktır.

Foruma üye olmadan konu acamaz, herhangi bir aktivite uygulayamaz ve özel mesajlaşamazsınız.
    Forumda bulunan bütün aktivitelerden faydalanmak için lütfen nickinizi kayıt ediniz...

Diğer yolculara aldırmadan metroda kokain çekti

BugsBunny

Forum Sahibi

Londra metrosunda yaşanan bir olay, toplu taşımada artan suç oranları konusundaki endişeleri bir kez daha gündeme getirdi. İş çıkışı saatlerinde metroda yolculuk yapan bir kişi, karşısında crack kokain kullanan birini gördüğünü sosyal medya üzerinden paylaştı. Olayın ardından Londra Ulaşım İdaresi (TfL), konuyla ilgili bir soruşturma başlattı. Ancak uzmanlar, metro sistemindeki güvenliğin artırılması için daha kapsamlı önlemlere ihtiyaç olduğunu belirtiyor.​

Londra metrosunda yaşanan bir olay, toplu taşımada artan suç oranları konusundaki endişeleri yeniden gündeme getirdi. Bir yolcu, akşam iş çıkışı saatlerinde metroda açıkça crack kokain kullanan bir kişiyle karşılaştığını sosyal medyada paylaştı.

Anonim kalmak isteyen yolcu olayı şöyle anlattı: "İşten dönüyordum ve insanların normal duraktan önce kalkıp uzaklaştıklarını fark ettim. Karşımda kirli, dağınık görünümlü birini gördüm. İlk başta evsiz olduğunu ve kokudan dolayı insanların uzaklaştığını düşündüm. Sonra küçük metal bir pipo yakmaya çalıştığını gördüm. Önce sarhoş olduğunu sanıp 'Dostum, bunu burada yapamazsın' dedim, ancak crack kokain içmeye çalıştığını anladım."

Londra'da toplu taşımada suç oranları, 2016'dan beri sürekli artış gösteriyor. İstatistikler, her milyon yolculukta yaşanan suç sayısının 9'dan 21'in üzerine çıktığını gösteriyor. Yapılan analizlere göre başkentin en tehlikeli istasyonu, Docklands Light Railway hattındaki Poplar durağı.

Londra Ulaşım İdaresi (TfL), konuyla ilgili bir soruşturma başlattığını doğruladı. Ancak uzmanlar, metro sistemindeki güvenliğin artırılması için daha kapsamlı önlemlere ihtiyaç olduğunu vurguluyor.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri